Volledig scherm
Man of the Match Mathew Amoah in actie voor Halsteren. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Halsteren verslaat koploper Nuenen, Dosko gestaakt door blessure arbiter

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Halsteren deed goede zaken met een overtuigende 3-0 overwinning op Nuenen.

De overwinning voor de met veel overgave strijdende geelzwarte formatie was verdiend, hoewel Abdul Salam Bangura in de openingsfase voor de bezoekers op de lat schoot. Mathew Amoah zorgde in de twaalfde minuut voor de 1-0, waarbij de Halsterse spits de bal met de arm leek te controleren.

Op de 2-0 na de pauze, een met veel gevoel verzonden lob, viel niets aan te merken. Jurik Zimmerman tekende in het laatste kwartier voor de 3-0.

Het duel tussen DESO en Dosko werd halverwege bij de stand van 0-0 gestaakt. Een van de assistent-scheidsrechters kon vanwege een blessure niet verder. Een geschikte vervanger werd niet tijdig gevonden.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.