Volledig scherm
Ruud Pennings. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Halsteren-trainer Ruud Pennings kiest voor overstap naar Goes

TrainerscarrouselRuud Pennings kiest voor een terugkeer naar Zeeland. De scheidend trainer van Halsteren vertrekt komende zomer naar derdedivisionist Goes.

Pennings is in Zeeland de opvolger van Rogier Veenstra, die naar ASWH vertrekt. Al in een eerder stadium maakte Pennings bekend na dit seizoen op te stappen bij Halsteren. De Vlissinger werkte in het verleden verschillende periodes als hoofdtrainer bij VC Vlissingen en ook kortstondig bij Hoek.

Pennings hoopt in Halsteren af te sluiten met de titel in de hoofdklasse B. De ploeg staat op dit moment tweede met een puntje achterstand op streekgenoot Baronie, dat aanstaande zondag saillant genoeg de tegenstander is van Halsteren.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.