Volledig scherm
Ruud Pennings. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Halsteren-trainer Ruud Pennings kiest voor overstap naar Goes

TrainerscarrouselRuud Pennings kiest voor een terugkeer naar Zeeland. De scheidend trainer van Halsteren vertrekt komende zomer naar derdedivisionist Goes.

Pennings is in Zeeland de opvolger van Rogier Veenstra, die naar ASWH vertrekt. Al in een eerder stadium maakte Pennings bekend na dit seizoen op te stappen bij Halsteren. De Vlissinger werkte in het verleden verschillende periodes als hoofdtrainer bij VC Vlissingen en ook kortstondig bij Hoek.

Pennings hoopt in Halsteren af te sluiten met de titel in de hoofdklasse B. De ploeg staat op dit moment tweede met een puntje achterstand op streekgenoot Baronie, dat aanstaande zondag saillant genoeg de tegenstander is van Halsteren.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.