Volledig scherm
De reizen naar Quick'20 en Achilles 1984 zijn dit seizoen het langst: 250 en 280 kilometer (enkele reis). © Google Maps

Halsteren reist ruim 4500 kilometer voor promotie naar derde divisie

Hoe hoger je voetbalt, hoe meer je moet reizen. Dat is bekend. Voor de nacompetitie om een plekje in de derde divisie moet Halsteren alleen al ruim duizend kilometer extra maken. De kilometerteller staat na een heel seizoen op 4522 kilometer.

In de reguliere competitie moest Halsteren al richting Groene Ster en EHC, diep in Limburg. Reizen van zo'n 167 kilometer (en dan na de wedstrijd diezelfde afstand terug). Maar in de nacompetitie werden de busritten nog langer. Naar Assen, waar Halsteren vorige week Achilles 1894 uitschakelde, bijvoorbeeld,  is het bijna drie uur rijden: 283 kilometer. 

Zondag reist de ploeg van Ruud Pennings en Peter Pijpers af naar Oldenzaal voor de finale tegen Quick'20. 247 kilometer, normaal gesproken af te leggen in zo'n 2,5 uur. De spelers vertrekken al om 9.00 uur richting het oosten om daar goed uitgerust aan te komen. De wedstrijd begint om 14.00. Aan de spelers om van de terugreis een ritje in de partybus te maken. 

Volledig scherm
Alle uitreizen van Halsteren op een rijtje
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement