Volledig scherm
Het zat Rob Dietvorst niet mee in de eerste helft, tot 2 keer toe een kopbal die rakelings langs het doel van DESO vliegt © Chris van Klinken / Pix4Profs

Halsteren onderuit, Dosko verliest van hekkensluiter

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Zowel Halsteren als Dosko is er niet in geslaagd te winnen. Dosko verloor van hekkensluiter Groene Ster, Halsteren ging thuis onderuit tegen DESO.

Halsteren hoopte de aansluiting te vinden met de topploegen, maar slaagde daar dus niet in. Bij rust stond het nog 0-0 tegen middenmoter DESO. Na rust kreeg de ploeg twee snelle tegentreffers.

Een rake vrije trap van Bjorn Arts in de 78 e minuut betekende 0-1. Bij de volgende aanval kopte invaller Jeroen Schoonhoven binnen, meteen de genadeklap: 0-2. Roy van Ottele rondde in de extra tijd een fraaie combinatie in de kleine ruimte af: 0-3. Halsteren moest het vanwege blessures doen zonder steunpilaren als Sigourney Bandjar, Matthew Amoah, Jelle Voermans en Jorn Hopmans.

Dosko
Halverwege leidden de Bergenaren nog, dankzij een treffer van Sam van de Kreeke. In de eerste minuten na rust sloeg Michael van Kesteren voor de thuisclub twee keer toe. Daar bleef het ook bij, mede door knappe reddingen van keeper Nick Lodiers.