Volledig scherm
PREMIUM
Vreugde bij Nizar Mekkaoui (L), David Vermeulen (R) en invaller Alex Haas (M) die tweemaal scoorde vlak voor het eindsignaal. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Haas doet de zon weer doorbreken voor Baronie: ‘Ik wist dat hij zijn waarde nog weleens zou laten zien’

De zon die doorbreekt na het laatste fluitsignaal is typerend voor de periode waarin Baronie verkeert. Na een periode vol donkere dagen, zit het de ploeg weer mee. De gifbeker moest eerst helemaal leeg, voor de mierzoete smaak van een triomf weer eens geproefd kon worden. Een knotsgekke slotfase tegen negen Udenaren levert Baronie uiteindelijk toch nog de welverdiende drie punten op.

Baronie zette UDI’19 zondag negentig minuten lang onder druk, maar kwam tien minuten  voor tijd - nota bene met negen man -toch op achterstand. Nadat de tegenstander uit Uden een minuut eerder doelman Robbert van Oorschot pas voor het eerst had getest, was het uit een vrije trap van grote afstand plotseling raak. Niemand raakte de bal van Udenaar Tim Wolf aan, waardoor die zo in de verre hoek plofte. Onbegrijpelijk dat geen enkele Baron het leer een poeier gaf, vond ook trainer Jurriaan van Poelje. ,,Ik benadruk altijd dat wij de bal aan moeten vallen.”

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.