Volledig scherm
Mouhcine Zerouali (rechts) van Groen Wit lijkt langs zijn tegenstander Hontenisse te zweven. © ron magielse / pix4profs

Groen Wit verlengt contract van hoofdtrainer Martijn van Galen

TrainerscarrouselGroen Wit en hoofdtrainer Martijn van Galen gaan ook volgend seizoen met elkaar door. De trainer staat dit seizoen voor het eerst voor de groep bij de Bredase derdeklasser.

Het eerste elftal van Groen Wit strijdt momenteel nog om de bovenste plaatsen mee in de derde klasse B. 

‘Ondanks een aantal wijzigingen van spelers, zoals het inpassen van jeugd, heeft Van Galen het in een korte tijd voor elkaar gekregen een goed lopend team te formeren. Bij Groen Wit hechten we veel waarde aan de jeugd en willen ook graag dat ze de aansluiting met de selectie van de senioren vinden. Hierin gaat Van Galen volgend jaar een belangrijke rol vervullen', aldus het bestuur.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.