Volledig scherm

Groen Wit in extra tijd langs Unitas’30 in bekertoernooi

BEKERVOETBAL - Unitas’30 bood dinsdagavond felle tegenstand tegen Groen Wit in de tweede ronde van de districtsbeker. De Etten-Leurse hekkensluiter uit de derde klasse A wilde niets weggeven en loerde voortdurend op de counter tegen de Bredase koploper uit de derde klasse B.

Twee afgekeurde doelpunten en een gemiste strafschop bij Groen Wit zorgden ervoor dat Unitas’30 in de wedstrijd bleef. Voor rust moesten beide teams al een speler inleveren. Amaar Nuur kon na twee keer geel vertrekken en Khalid Bittich kreeg direct rood van scheidsrechter Verpaalen.

Na een 3-1-achterstand kwam Unitas met 3-4 voor en lonkte de volgende ronde. Groen Wit liet veel kansen liggen, maar kwam nog tot 4-4 terug. Een strafschoppen serie leek er aan te komen, maar in blessuretijd was het Achmed Zerouali, die toch de bal alsnog achter doelman Roy Janssens kreeg.

Groen Wit - Unitas’30 5-4 (1-1) 1-0 Oualid Saadouni, 1-1 Jordy Bollaart, 2-1 Achmed Zerouali, 3-1 Mohammed Mejout, 3-2 Gino Spatic, 3-3 en 3-4 Bollaart, 4-4 Stein Seuntjens, 5-4 A. Zerouali.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.