Volledig scherm
Grenswachters mist dit seizoen een type Gino Boer, hier op archiefbeeld, die vorig seizoen nog voor de ploeg uitkwam, aldus trainer Patrick Arnouts. (archieffoto) © peter van trijen/pix4profs

Grenswachters maakt achterstand ongedaan in Noordhoek

zondag 4bGrenswachters pakte op de valreep een punt op bezoek bij Noordhoek. De gelijkmaker van Roy Belde kwam volgens trainer Patrick Arnouts te laat om de volle buit nog mee naar Putte te nemen.

Noordhoek - Grenswachters 2-2 (2-1) 1-0 en 2-0 Sven Reuvers, 2-1 Mark Leenaerts, 2-2 Roy Belde (pen.).
Grenswachters-trainer Patrick Arnouts baalde van het zwakke begin van zijn ploeg. ,,Door persoonlijke fouten achterin sta je snel onnodig met 2-0 achter. In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer. We scoorden veel te laat de gelijkmaker. We missen dit seizoen teveel opgelegde kansen.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.