Volledig scherm
SPS ziet Smerdiek tot op vier punten naderen. (stockfoto) © .

Gouden wissel Van der Slikke schiet SPS naar punt, Smerdiek loopt in

zaterdag 4BSPS kwam zaterdag niet verder dan 1-1 bij Waarde. Verantwoordelijk voor de gelijkmaker was de koud ingevallen Marnix van de Slikke. Smerdiek haalde flink uit bij Stavenisse en liep in tot vier punten van koploper SPS.

Waarde - SPS 1-1 (1-0). 1-0 Kamas Siky, 1-1 Marnix van de Slikke.
“Snel vergeten", oordeelde SPS-assistent Justin Quist. ,,Eerst werd een doelpunt van ons afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Vervolgens scoren zij de 1-0 na een overtreding op onze keeper. Dat gaf de scheidsrechter achteraf nog ruiterlijk toe. Gelukkig schoot Marnix van de Slikke, net een paar tellen in het veld, een vrije trap binnen.”

Stavenisse - Smerdiek 1-6 (1-3). 0-1 Julien Vermeulen, 0-2 Jan van Damme, 1-2 Martin Westdorp, 1-3 Sander Vroegop, 1-4 Stavenisse (e.d.), 1-5 Van Damme, 1-6 Vermeulen.
“We misten zes basisspelers, dan wordt het moeilijk", aldus Stavenisse-coach Jaap Knop. “Hier in Stavenisse kunnen we geen blik nieuwe spelers opentrekken, we moeten roeien met de riemen die we hebben. Wel dik tevreden over de inzet en de kleine stapjes die de jongeren maken.”

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.