Volledig scherm

Good Luck verslaat Merlijn op winterse zaterdag

ZATERDAG VIERDE KLASSE E - Er werd zaterdag amper gevoetbald in West-Brabant. Wél in actie kwam Good Luck, het won met 2-1 van het Tilburgse Merlijn.

Good Luck – TSVV Merlijn 2-1 (2-0) – 1-0 Pieter Knaap, 2-0 Rowan Pruysers, 2-1 Mick van Grinsven.

“We hebben drie kostbare punten gepakt”, vertelt Good Luck-coach Louis Roovers tevreden, “Op basis van de eerste helft was dit helemaal terecht”.

Good Luck kwam op een 2-0 voorsprong en had kansen om de score verder uit te bouwen, “Deze hebben we niet benut waardoor het in het laatste kwartier van de wedstrijd nog spannend was”.

Bij Good Luck vervingen Ritchie Akkermans en Erik van Nimwegen zeer verdienstelijk de geschorste Mike van Heeren en Dave Kamp.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.