Volledig scherm

Good Luck niet goed genoeg om te winnen van GSC/ODS

ZATERDAG VIERDE KLASSE E - Good Luck was tegen GSC/ODS simpelweg niet goed genoeg. “De passing was slordig, er lag te veel ruimte tussen de linies, we brachten voetballend te weinig”, erkent Good Luck-coach Louis Roovers de problemen bij zijn ploeg. De aansluitingstreffer van Rob van Os kwam te laat in de wedstrijd om het nog spannend te maken.

ONI won thuis van SV Noordeloos. “Het was niet goed vandaag, wel spannend en de punten vergoeden een hoop”, vertelt Pieter Faro van ONI.

Dennis Siemons was de grote man bij ONI door een penalty binnen te schieten en de beslissende 4-2 op het scorebord te zetten.

Gezien het veldspel had de uitslag had net zo goed andersom kunnen zijn, maar ONI was de gelukkigste.

Good Luck – GSC/ODS 2-3 (1-0) – 1-0 Remco van den Oort, 1-1 en 1-2 Arie Pankras, 1-3 Herbert van Gennip, 2-3 Rob van Os.

ONI – SV Noordeloos 4-2 (2-0) 1-0 Lars van de Kletersteeg, 2-0 Dennis Siemons (P), 2-1 Dik Kruis (P), 2-2 Patrick Slijkoort, 3-2 Remco Haarbosch, 4-2 Siemons.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."