Volledig scherm
© pxhere

Gloria UC verlengt met Janssens

trainerscarrouselHet is een prima seizoen voor Gloria UC en John Janssens. De hoofdtrainer en zijn ploeg bezetten momenteel de tweede plek in de vijfde klasse B. Janssens en de club uit Baarle-Nassau hebben besloten langer met elkaar door te gaan.

Nog meer reden voor een feestje in Baarle-Nassau: John Janssens verlengde namelijk zijn contract met de club voor een jaar, met nog een jaar erbij als optie. ,,Ik ben er blij mee, vanuit beide kanten is er een goed gevoel. We hebben een jonge spelersgroep waar ik graag mee verder wil.’’

Janssens is sinds dit seizoen in dienst bij de club. 

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.