Volledig scherm
Ger Musters is momenteel trainer van VV Zundert, na de zomer gaat hij aan de slag bij MOC’17 © Johan Wouters / Pix4Profs

Ger Musters nieuwe trainer MOC’17

trainerscarrouselMOC’17 heeft in Ger Musters de nieuwe trainer voor het volgende seizoen gevonden. Dat heeft de club uit Bergen op Zoom op de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt.

Musters is bezig aan zijn zesde seizoen bij Zundert, dat hij van de vierde naar de tweede klasse hielp. De oud-voetballer van Beek Vooruit, NAC, Hoogstraten, Rood-Wit, TSC en Internos begon zijn trainerscarrière bij Hoeven. Daarna werkte hij zes jaar bij Internos: die ploeg bracht hij van de derde klasse naar de hoofdklasse. Het leverde Musters een transfer op naar hoofdklasser Baronie. Later werkte hij ook nog bij FC Binnenmaas (derde klasse zaterdag) en opnieuw Internos.. 

Op welk niveau hij instapt bij MOC’17 valt te bezien. De Bergse club degradeerde twee seizoenen op rij en komt nu uit in de derde klasse. Daar kent de ploeg ook een moeizaam seizoen: MOC’17 staat twaalfde, met evenveel punten als hekkensluiters Terneuzen en Schijf en moet dus een derde degradatie op rij zien te voorkomen. Daarvoor is Ardian Lekaj als interim-trainer aangesteld, als opvolger van de vertrokken Theo Duceaneaux.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.