Volledig scherm
PREMIUM
Thijs van Pol is teruggekeerd bij Gemert en is de nieuwe aanvoerder. © FotoMeulenhof

Gemert in de koker na gouden tip van trainer Boeren: 'PSV-thuis zou geweldig zijn'

knvb-bekerEen ware slijtageslag moest Gemert woensdagavond doorstaan, maar na 120 minuten voetballen en het nemen van strafschoppen won de hoofdklasser van derdedivisionist Hoek uit Zeeland. Zodoende gaan de zwartwitten van Roosendaler Reinald Boeren de koker in. De kans bestaat dat PSV, Ajax of Feyenoord de tegenstander is in de eerste ronde van de KNVB-beker. De loting is zaterdag.

Het missen van kansen, een rode kaart, een late gelijkmaker, spelers die kramp kregen, een penalty-serie volgens het nieuwe ABBA-systeem en een gouden tip van de nieuwe Gemert-coach Reinald Boeren. Het bekerduel Gemert - Hoek was een onvervalste kraker met alles erop en eraan. Bij tijd en wijle liepen de emoties dan ook hoog op, zelfs nadat Gemert-doelman Bono Barten de beslissende penalty keerde.

  1. Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet het de komende maanden stellen zonder aanvoerder Thomas van der Spek. De polyvalente speler behaalde onlangs zijn diploma en gaat samen met zijn vriendin backpacken. De hoofdklasser heeft snel geschakeld en heeft oude bekende Sigourney Bandjar bereid gevonden om de leegte op te vullen. De ex-prof keert terug uit zijn voetbalpensioen en maakt het seizoen af bij de koploper uit de hoofdklasse B.