Niels Hopmans (Tholense Boys) in duel met  Jannnick Schroevers van Arnemuiden.
Volledig scherm
Niels Hopmans (Tholense Boys) in duel met Jannnick Schroevers van Arnemuiden. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Gelijkspel tegen Arnemuiden voelt voor Tholense Boys als verlies

Zaterdag 2ETholense Boys schoot niets op met het verdienstelijke 3-3 gelijkspel tegen Arnemuiden, een ploeg die nog volop meedoet voor de derde periode. De directe concurrent Nieuwdorp won bij Yerseke en hijgt de Tholenaren in de nek in de degradatiestrijd. 

De formatie van Erwin de Nijs kwam op achterstand na een treffer van Ronaldo Meijer, maar kwam in de laatste seconde voor rust op gelijke hoogte met een schot in de kruising van Joost Wesdorp. Onmiddellijk na de pauze gleed Arnemuiden-verdediger Jannick Schaler een voorzet van Lennard Marsman in eigen doel: 2-1. De Walcherse ploeg had meteen het antwoord paraat, met een rake boogbal van Joey dos Santos: 2-2. 

Matthijs van Stee leek de zege met een schitterende uithaal in Tholen te houden (3-2), totdat Dos Santos defensief geblunder afstrafte: 3-3. In de slotfase had de thuisclub een numerieke meerderheid, na een rode kaart (2x geel) voor diezelfde Dos Santos. Schrale troost was dat de formatie van Erwin de Nijs een puntje inloopt op het verliezende Axel.