Gilze-speler Stan de Kock (derde van links) staat op het punt uit te halen om Gilze op een 2-0 voorsprong te zetten in hun duel tegen Oosterhout.
Volledig scherm
Gilze-speler Stan de Kock (derde van links) staat op het punt uit te halen om Gilze op een 2-0 voorsprong te zetten in hun duel tegen Oosterhout. © Pix4Profs-Ron Magielse

Gelegenheidskeeper Leeggangers houdt Be Ready op de been, Gilze goed uit de startblokken

zondag 3BGilze won de seizoensouverture vrij eenvoudig met 4-0 van Oosterhout en is daarmee koploper. De eerste plaats is ook dit seizoen de doelstelling, voor het vierde seizoen op rij jaagt de ploeg van trainer Jeremy Buchly op die gewenste promotie naar de tweede klasse. Bij Be Ready keepte veldspeler Glenn Leeggangers vanwege de afwezigheid van andere keepers.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. De Fendert haalt uit in sleutelduel en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63
  ZATERDAG 3B+3D

  De Fendert haalt uit in sleuteldu­el en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63

  Met een klinkende 6-2 zege op Krabbendijke nam De Fendert afstand van de gevarenzone. In de onderste regionen lijkt Tholense Boys aan een eindsprint bezig en versloeg het ZSC’62 met ruime 4-0 cijfers. Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging voor een ereronde door het dorp. Het van nacompetitie verzekerde Halsteren maakte tegen Kogelvangers na rust het verschil: 1-3. Prinsenland, eveneens zeker van play-offs, bleef bij Duiveland steken op 3-3. Degradant Noad’67 ging in de tweede helft bij Zwaluwe onderuit: 4-1.