Volledig scherm
© Thinkstock

Geen verlenging voor Joey Verhoeven bij UVV'40

ZONDAG VIERDE KLASSE D - Trainer Joey Verhoeven, die bezig is aan zijn derde seizoen bij vierdeklasser UVV’40 uit Ulvenhout, krijgt geen verlenging van zijn contract aangeboden.

‘Wij hebben de overheersende opvatting om na 3 jaar te stoppen met een nog zittende trainer. We willen voorkomen dat de rek eruit gaat. Joey heeft goed werk bij ons verricht. Een kampioenschap in het eerste jaar en dit seizoen al een periodetitel. Voor Joey ook een mooi moment om zich door te ontwikkelen,’ geeft voorzitter Sander Schaepman desgevraagd aan. Een teleurgestelde Verhoeven, die het bij

UVV’40 erg naar zijn zin heeft, had nog graag een jaar doorwillen gaan. ‘Nu het seizoen goed afmaken met hopelijk een mooi afscheid, ‘zegt een strijdbare Verhoeven. UVV’40 bezet momenteel de vierde plaats in de vierde klasse C.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.