Steven van de Vreede (links Vosselaar) en Royal Cappellen FC-middenvelder Rick Mulder kwamen elkaar regelmatig tegen binnen de lijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven van de Vreede (links Vosselaar) en Royal Cappellen FC-middenvelder Rick Mulder kwamen elkaar regelmatig tegen binnen de lijnen. © Pix4Profs / Joris Knapen

Geen polonaise voor West-Brabantse voetballers in België: “Voetballen met carnaval? Geen probleem!”

Voetballen met carnaval, veel West-Brabantse amateurvoetballers willen er niet aan denken. Voor Rick Mulder, Tiago Faria da Silva (Royal Cappellen FC) en Steven van de Vreede (KVV Vosselaar) geen polonaise, maar een onderling duel op de zaterdagavond in Kapellen.

Terwijl de lichtmasten van het Jos van Wellen-stadion aanspringen, slenteren de eerste supporters richting het stadion. Het gaat uitstekend met de thuisploeg, sinds november werd er niet meer verloren door de mannen van Bart De Roover, die tussen 1997 en 1999 bij NAC voetbalde. De opmars leidt vooralsnog naar de vierde plaats op het vierde niveau in België.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.