De reden is natuurlijk vrij somber, maar voor Seolto betekent de beslissing van de KNVB dat het ook volgend seizoen in de zaterdag derde klasse B uitkomt. Ondanks de steeds groter wordende degradatiezorgen.
Volledig scherm
De reden is natuurlijk vrij somber, maar voor Seolto betekent de beslissing van de KNVB dat het ook volgend seizoen in de zaterdag derde klasse B uitkomt. Ondanks de steeds groter wordende degradatiezorgen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Geen kampioenen? Dit betekent de beslissing van de KNVB voor de West-Brabantse clubs

overzichtHet hoge woord is eruit: het amateurvoetbalseizoen 2019-2020 is ten einde, zo maakte de KNVB bekend. Er zullen geen promoties en degradaties plaatsvinden. Wat betekent dat voor de West-Brabantse amateurvoetbalclubs? Een overzicht per klasse.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.