Volledig scherm
Johan van Batenburg. © Tonny Presser © 2018

Gastel en Van Batenburg verlengen samenwerking

TrainerscarrouselSC Gastel heeft het contract van Johan van Batenburg verlengd. Hierdoor staat de hoofdtrainer nog tenminste één jaar voor de groep. In het contract is een optie voor nog één jaar opgenomen. 

De oefenmeester streek afgelopen zomer neer bij de derdeklasser. Na eerder speler en zelfs aanvoerder te zijn geweest in Oud-Gastel. De eerste periode als trainer is zowel Van Batenburg zelf als de club goed bevallen.

Met Gastel staat Van Batenburg momenteel op de zesde plaats.  In het kielzog van nummer vier VVR en nummer vijf Philippine. Vorig jaar werd de derdeklasser nog tweede. Het liep in de nacompetitie promotie naar de tweede klasse mis.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.