Volledig scherm
© Marcel Bonte

Fatih Kamaci tekent bij Turkse eerstedivisionist

Fatih Kamaci heeft een nieuwe club gevonden. De topscorer van TOP Oss tekent voor één jaar bij het Turkse Karabükspor, dat uitkomt op het tweede niveau. 

Na vier seizoen in Oss gaf de nummer tien uit Waalwijk aan toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij dus gevonden bij Karabükspor. Daar treft hij onder meer Ferhat Görgülü, eveneens ex-FC Oss. 

Kamaci was dit jaar een belangrijke pion in het elftal van trainer Klaas Wels. Hij kroonde zich tot topscorer door 15 doelpunten te maken. Sinds het seizoen 2014-2015 speelt de aanvaller annex middenvelder voor de Ossenaren. Hij werd bij Dongen opgepikt en groeide daarna uit tot bepalende speler.

 1. Unitas'30 pakt titel, Cluzona mag alsnog nacompetitie in na misstap Madese Boys, Hoeven degradeert
  zondag 2E

  Unitas'30 pakt titel, Cluzona mag alsnog nacompeti­tie in na misstap Madese Boys, Hoeven degradeert

  Na een zinderende apotheose is Cluzona door een 3-2 zege op Beek Vooruit alsnog deelnemer aan de nacompetitie. Daarvoor moest Madese Boys punten verspelen in eigen huis tegen Zundert, wat ook gebeurde: 1-1. Unitas'30 pakte zondagmiddag zowel het kampioenschap als de derde periodetitel. Hoeven werd in de spannende degradatiestrijd het kind van de rekening door aan het kortste eind te trekken tegen voormalig hekkensluiter WSC.
 2. Dennis van Nijnatten helpt Schijf aan gouden comeback, Victoria'03 kind van de rekening
  zondag 3A

  Dennis van Nijnatten helpt Schijf aan gouden comeback, Victoria'03 kind van de rekening

  De slotronde in de zondag derde klasse A zorgde voor een spannende strijd onderin de ranglijst. De vier ploegen die de nacompetitie wilden ontlopen, wonnen allemaal. Daardoor spelen Victoria’03 en Clinge nacompetitie. Schijf verzekerde zich zondagmiddag van nog één seizoen in de derde klasse. Een zege tegen Gastel bleek achteraf noodzakelijk om de nacompetitie te ontlopen. Door twee doelpunten na rust van Dennis van Nijnatten boog Schijf de achterstand om: 2-1.