Volledig scherm
Marco Ernest (foto: Mark Koenraadt/VV Steenbergen) © Mark Koenraadt/VV Steenbergen

Ernest keert terug als trainer bij VVC’68

trainerscarrouselNa omzwervingen bij andere verenigingen in West-Brabant is de cirkel rond voor trainer Marco Ernest. De huidige trainer van derdeklasser Steenbergen keert na dit seizoen terug bij VVC’68. Voor de ploeg uit Halsteren was Ernest in het verleden achttien seizoenen lang actief als speler.

,,Er waren voor mij een aantal redenen om bij VVC’68 te tekenen”, legt Ernest uit. ,,Zo doet het mij pijn om te zien dat de club waar ik ruim dertig jaar lid van ben op sportief gebied volledig zien af te glijden naar de vierde klasse.”

,,Als de technische commissie van VVC’68 je benadert, dan moet ik eerlijk zijn dat het een streepje voor heeft op andere verenigingen”, verklaart Ernest. ,,De technische commissie heeft mij in een gesprek over hun toekomstplannen weten te overtuigen. We gaan met zijn allen ervoor proberen te zorgen dat VVC’68 stappen maakt op sportief gebied.”

,,Verder wilde ik persoonlijk graag terug naar een zaterdagvereniging. In verband met mijn werk komt de ligging van VVC’68 mij goed uit. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.”