Volledig scherm
Eric Koenraads, trainer van Hoeven

Eric Koenraads verlengt bij Hoeven: 'Geen moment over na hoeven denken'

ZONDAG DERDE KLASSE A - Bredanaar Eric Koenraads is ook volgend seizoen trainer van Hoeven. Zijn contract is met één jaar verlengd.

Koenraads (48) volgde in begin september de vertrokken Kees Daemen op. Het is zijn eerste klus sinds zijn vertrek bij Groen Wit, medio 2015. "Ik ben toen ingestapt en kende de club niet echt, maar het is me alles meegevallen. Het is een leuke, gezonde club met veel positiviteit."

Ook de groep waarmee hij werkt stemt hem tot tevredenheid. "Het is een leergierige groep, met veel potentie. Vooral dat laatste heeft me er toe doen beslissen om te blijven. Ook vanuit de club was er lof. Ik hoefde er geen moment over na te denken."

Sportief gaat het goed met Hoeven, dat na een moeizame start nu zesde staat. "We doen nu bovenin mee, dat is wat we willen. De doelstelling is top vier en een periodetitel, dat doel is haalbaar."

Daarnaast geniet Koenraads van de sfeer in Hoeven. "Het is een hechte groep, het voelt aan als een familie. Er hang hier altijd een goede sfeer."

Koenraads was in het verleden trainer bij Groen Wit en VVR.