Osman Erbas (met naast hem zijn zoon Yasin) vertrekt bij Bavel.
Volledig scherm
Osman Erbas (met naast hem zijn zoon Yasin) vertrekt bij Bavel. © ron magielse / pix4profs

Erbas bijna rond met Dongen; Bavel moet op zoek naar nieuwe coach

trainerscarrouselOsman Erbas maakt hoogstwaarschijnlijk een grote overstap. De trainer is na het vertrek van Ruud Kaiser topkandidaat om derdedivisionist Dongen te gaan coachen. Bij zijn huidige club Bavel is men verrast.

Dat Erbas een rijk verleden heeft bij Dongen is bekend. Maar gezien het feit dat de trainer in januari nog een nieuw contract tekende bij de derdeklasser uit Bavel, komt de overstap als een verrassing. Volgens de Bavelaren is Erbas in een vergevorderd stadium als het gaat om een overeenkomst met Dongen. Het contract van Erbas bij Bavel is per direct ontbonden.

Bavel moet zodoende plotseling op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. ,,Het wordt een hels karwei om binnen drie weken een nieuwe trainer te vinden die goed past bij Bavel”, aldus Paul Adriaansen, technisch coördinator van de derdeklasser. ,,De meeste kandidaten zijn natuurlijk al lang onder de pannen. Wat dat betreft heeft Dongen hun probleem nu bij ons op het bordje gelegd. Anderzijds vonden wij niet dat we Osman deze kans mochten onthouden.”