Volledig scherm
Emiel Heefer © Ron Magielse / Pix4Profs

Emiel Heefer volgt interim-trainer Peter Remie op bij Baardwijk

ZONDAG TWEEDE KLASSE F - Emiel Heefer (41) is volgend seizoen trainer van Baardwijk. Daar volgt hij Peter Remie op die het seizoen afmaakt als interim-trainer.

Heefer is bezig aan zijn eerste seizoen bij Veerse Boys, maar gaf een tijd geleden al aan dat hij hogerop wilde. De voormalig trainer van Gilze tekent bij de tweedeklasser uit Waalwijk een contract voor één seizoen.

Op dit moment staat Remie voor de groep, hij stapte halverwege januari in als interim-trainer, nadat Hans Richters de club verliet. In de strijd om handhaving deed Remie goede zaken door afgelopen weekend met 1-0 te winnen van Schijndel.

Remie wordt volgend seizoen trainer van Victoria'03.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.