MOC'17 (wit met blauw shirt)
Volledig scherm
MOC'17 (wit met blauw shirt) © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Eerste en tweede team MOC'17 voetballen vanaf volgend seizoen op zaterdag

Het eerste en tweede team van MOC'17 spelen vanaf komend seizoen op zaterdag. Het bestuur van de voetbalclub heeft dat besloten, na een uitvoerige raadpleging van alle (selectie-) leden en hogere jeugdteams.

 1. RBC herovert koppositie na zwaarbevochten zege op Gastel, Schijf komt goed uit tweede winterstop
  zondag 3A

  RBC herovert koppositie na zwaarbe­voch­ten zege op Gastel, Schijf komt goed uit tweede winterstop

  Dat RBC en Gastel geen vrienden zijn, was op voorhand al duidelijk. In een erbarmelijk zwak duel pakte RBC de punten en de koppositie: 1-0. Voor Schijf was het gat met de laatste wedstrijd tot aan de 4-0-overwinning tegen Steen nagenoeg even groot als de winterstop zelf. In aanloop naar de duels tegen topploegen Terneuzen en RBC verschafte de ploeg van trainer Jan Hereijgers zichzelf wat lucht.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.