Volledig scherm
Edwin Verheijen nieuwe trainer vv SCO © vv SCO

Edwin Verheijen nieuwe trainer vv SCO

TrainerscarrouselVanaf komend seizoen is Edwin Verheijen de nieuwe hoofdtrainer van SCO, dat in plaats van op zondag op zaterdag zal gaan voetballen. Verheijen is nu nog trainer van Taxandria waar hij heeft aangegeven te stoppen. 

Voorzitter Robert de Vries is duidelijk over de keuze voor Verheijen: ,,Toen we wisten dat we naar de zaterdag gingen, zijn we meteen met Edwin in gesprek gegaan. Edwin is een trainer die op basis van veel ervaring goed weet wat hij wel en niet kan en die in staat is een goede band op te bouwen met spelers. Bovendien is hij bekend met onze club."

Edwin Verheijen begint komend seizoen aan zijn tweede periode bij SCO. In 2012 en 2013 was hij al actief op Sportpark De Elskens, twee jaar waarin hij prima presteerde met als beste prestatie een tweede plaats in 3B. Voor Verheijen, die in het verleden onder andere bij UVV’40, Neerlandia en Chaam hoofdtrainer was, betekent de zaterdag een nieuwe uitdaging. ,,Ik zie weinig verschil met de zondag behalve dat de regio iets groter is. SCO is een club met een duidelijke sportieve ambitie voor het zaterdagvoetbal en dat is zo snel mogelijk vanuit de vierde klasse doorstromen naar drie of twee."

Met de komst van Verheijen heeft SCO de staf voor komend seizoen compleet. Die staf bestaat naast hoofdtrainer Edwin Verheijen uit assistent-trainers Stephan Baghus en Maikel Cohen, keeperstrainer Toine van den Hoven, verzorger Peter Snoeren, elftalleider Henry van den Eerden en assistent-scheidsrechter Sacha Berkhof.