Volledig scherm
Edwin Kock archieffoto © Gerard van Offeren

Edwin Kock is bij DHV bezig aan zijn allerlaatste seizoen

trainerscarrouselDHV moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen. Na drie jaar heeft Edwin Kock besloten om afscheid te nemen van de zaterdag derdeklasser uit Zevenbergschenhoek. Kock is zelfs van plan om helemaal te stoppen als coach, na een carrière van zestien jaar. 

Hij wil zich helemaal gaan richten op zijn stichting MVI en meer aandacht geven aan zijn vijf kinderen. Kock was trainer bij Papendrecht, WDS’19, Zwaluwe, Advendo, DIA, Terheijden en als laatste DHV. In die periode maakte hij vier kampioenschappen mee, vijftien periodetitels en één degradatie. 

In zijn eerste jaar bij DHV was hij met de club dicht bij promotie naar de tweede klasse. Vorig jaar pakte het team juist naast de periodetitel. Dit seizoen voert Kock een verjonging door. Bij het ingaan van de winterstop is DHV voorlaatste op de ranglijst. 

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.