OVV'67 en DVVC op archiefbeeld. DVVC won ruim van de hekkensluiter, OVV'67 kwam door een bijzondere reden niet in actie.
Volledig scherm
OVV'67 en DVVC op archiefbeeld. DVVC won ruim van de hekkensluiter, OVV'67 kwam door een bijzondere reden niet in actie. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

DVVC haalt uit tegen hekkensluiter, OVV’67 heeft geen ‘wit zand’ voorradig en speelt niet

Zondag 5ADVVC kende geen problemen met SSW uit Dordrecht. De ploeg van trainer Giovanni Henskens kon de drie punten goed gebruiken en neemt nu duidelijk afstand van de onderste regionen. In Oosteind werd er uiteindelijk niet gevoetbald, mede door de erbarmelijke staat van het hoofdveld. De andere wedstrijden in de vijfde klasse A werden door de slechte weersomstandigheden allemaal afgelast. 

 1. Opluchting bij JEKA en Victoria'03, strijdbaar Gastel moet de nacompetitie in
  PREMIUM
  tweede klasse c

  Opluchting bij JEKA en Victoria'03, strijdbaar Gastel moet de nacompeti­tie in

  Zowel boven- als onderin de rangschikking was er zondagmiddag nog volop te winnen of verliezen in 2C. Roosendaal had een waterkans op nacompetitie, maar greep daar ondanks een knappe 0-0 bij RBC naast. Onderin wonnen JEKA en Victoria'03, en verzekerden zich daarmee van nog een jaar tweede klasse. Gastel en Virtus moeten proberen het vege lijf te redden via de nacompetitie.
  Oud Gastel, Roosendaal, Breda, Oudenbosch