Op paaszaterdag staan VCW (rood) en Terheijden (wit-zwart) opnieuw tegenover elkaar. Bij een stand van 1-1 staat bij de hervatting vanaf minuut 89 de periodetitel op het spel. (archieffoto)
Volledig scherm
Op paaszaterdag staan VCW (rood) en Terheijden (wit-zwart) opnieuw tegenover elkaar. Bij een stand van 1-1 staat bij de hervatting vanaf minuut 89 de periodetitel op het spel. (archieffoto) © Pix4Profs / Johan Wouters

Dussense Boys moet wachten tot paaszaterdag: periodetitel hangt af van slotminuut Terheijden

zondag 4CPCP startte flitsend tegen Waspik, maar ging er toch flink af: 1-6. De strijd om de periodetitel is nog altijd niet beslist. Op paaszaterdag zal de beslissing vallen: is het Dussense Boys of Terheijden dat nacompetitie gaat spelen?

PCP - Waspik 1-6 (1-4). 1-0 Crea Zimmerman, 1-1 Guido van den Hoven, 1-2 Jes Zijlmans, 1-3 PCP (e.d.), 1-4 en 1-5 Lesley Verschuren, 1-6 Van den Hoven.
,,Binnen tien seconden stonden we met 1-0 achter. Daarna kregen we het snel onder controle en speelden we het zakelijk uit”, zag Waspik-trainer Eugene van der Heijden.

VCW - Raamsdonk 2-5 (2-0). 1-0 en 2-0 Riley Dudok, 2-1 Daan van de Pluijm, 2-2 Jordi van de Korput, 2-3 en 2-4 Marvin Blom, 2-5 Yordi Vissers.
VCW verspeelde een 2-0 voorsprong en kon de dadendrang van Raamsdonk ook niet meer stoppen. Marvin Blom scoorde alweer zijn 125ste doelpunt voor Raamsdonk. 

SAB - Dussense Boys 1-3 (1-0). 1-0 Joris van de Lande, 1-1 Bob Leemans (pen.), 1-2 en 1-3 André Segeren.
Bij SAB verdedigde jeugdspeler Tobie van de Heuvel het doel en deed dat volgens trainer Meindert Dijkstra naar behoren. Hij kon echter niet voorkomen dat Dussense Boys zich revancheerde voor de 11-2 nederlaag van eerder dit seizoen.

Terheijden - Blauw Wit’81 2-1 (2-1). 1-0 Joris Noort, 2-0 Luc de Peijper, 2-1 Nick Jansen.
,,Een moeizame overwinning, een gelijkspel had terecht geweest”, aldus een opgeluchte Terheijden-trainer Fred Vrolijk.

De tweede periode is nog altijd niet beslist. Buurmannen VCW en Terheijden moeten het eerder gestaakte duel (vier resterende minuten) nog uitspelen bij een 1-1 stand. Mocht Terheijden nog tot scoren komen in die vier minuten, is de periode voor hen. Lukt dat niet, gaat Dussense Boys met de periode aan de haal.

RFC - DIA 0-3 (0-0). 0-1 Menno van Vliet, 0-2 Ties de Bont, 0-3 Remco Sluijk (pen.).
,,We hebben goed gebruik gemaakt van de ruimte die RFC ons bood, een dikverdiende overwinning”, sprak DIA-trainer Erik van Rooij kort na afloop.

WDS’19 - Right-Oh 5-1 (1-1). 0-1 Daniek Maas, 1-1 Badr Boughardaine, 2-1 Kevin Dekker, 3-1 Bayram Avci, 4-1 Abdul Avci, 5-1 Quinten Zaalen.
De gelijkmaker van WDS’19 viel op slag van rust. Na de pauze gingen de Bredanaars verder met scoren. WDS’19 speelde na de thee een stuk feller. Een hogere score behoorde zeker tot de mogelijkheden volgens WDS'19-trainer Alkan Uzun.

  1. Koploper Halsteren en hekkensluiter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelijke tijd’
    PREMIUM

    Koploper Halsteren en hekkenslui­ter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelij­ke tijd’

    Halsteren-aanvoerder Twan van Mechelen en Seolto-trainer Jack Beusenberg vonden zich, na de besluiten van de KNVB over het schrappen van de lopende amateurvoetbaljaargang, beiden aan een andere kant van het dubbeltje. Van Mechelen zag een kampioenschap uit handen glippen, terwijl Beusenberg juist het vege lijf met zijn club redde. Desondanks kan het tweetal uitstekend leven met de maatregelen.