Op paaszaterdag staan VCW (rood) en Terheijden (wit-zwart) opnieuw tegenover elkaar. Bij een stand van 1-1 staat bij de hervatting vanaf minuut 89 de periodetitel op het spel. (archieffoto)
Volledig scherm
Op paaszaterdag staan VCW (rood) en Terheijden (wit-zwart) opnieuw tegenover elkaar. Bij een stand van 1-1 staat bij de hervatting vanaf minuut 89 de periodetitel op het spel. (archieffoto) © Pix4Profs / Johan Wouters

Dussense Boys moet wachten tot paaszaterdag: periodetitel hangt af van slotminuut Terheijden

zondag 4CPCP startte flitsend tegen Waspik, maar ging er toch flink af: 1-6. De strijd om de periodetitel is nog altijd niet beslist. Op paaszaterdag zal de beslissing vallen: is het Dussense Boys of Terheijden dat nacompetitie gaat spelen?

  1. Bruno Andrade trefzeker voor winnend Halsteren, Moerse Boys schrikt niet van nederlaag bij Juliana'31
    zondag hoofdklasse b

    Bruno Andrade trefzeker voor winnend Halsteren, Moerse Boys schrikt niet van nederlaag bij Juliana'31

    Nieuwkomer Bruno Andrade (ex-Willem II en Helmond Sport) had nog geen halfuur nodig om voor Halsteren te scoren. Fouad Idabdelhay besliste het duel in Nuenen: 0-2. Ondanks een vroege goal van Pim Goossens moest Moerse Boys haar meerdere erkennen in Juliana’31: 3-1. Jorik Mijnhijmer en Moustafa Mohammad zorgden voor een zege van Baronie in Rotterdam bij VOC: 0-2.