Volledig scherm
© Thinkstock

Dubbele cijfers voor DSE, Bavel doet goede zaken in Hoofdklasse

vrouwenvoetbalBuitenveldert had geen schijn van kans in Etten-Leur. De thuisploeg zette het tweede elftal met 10-1 te kijk. Bavel won knokkend van Trekvogels in Hoofdklasse B.

HOOFDKLASSE B
Trekvogels - Bavel 1-3 (1-2).
Na tien minuten opende Marèsh Beekers de score, waarna Guusje Raaijmakers nog voor rust de score verdubbelde. Een minuut erna viel de aansluitingstreffer. Na rust bracht Sophie Fijneman de marge terug tot twee.

DSE - Buitenveldert 2 10-1 (6-0).
Het regende doelpunten aan de kant van DSE. Belangrijkste vrouw aan de kant van DSE was Sharona Vermunt, die drie keer scoorde. DSE-trainer Peter Baan was niet onder de indruk van Buitenveldert 2. ,,Zij speelden erg slecht en wij voetbalden een hele goede wedstrijd", aldus Baan.

EERSTE KLASSE D
OVV'67 - FC Eindhoven 2 1-3 (0-1).
In de eerste helft was FC Eindhoven beter, wat resulteerde in de openingstreffer na een half uur spelen. Vlak na rust scoorde Wendy de Meulmeester meteen de gelijkmaker. Met nog vijf minuten te spelen, brak het verzet van OVV'67 en liep het tweede elftal van FC Eindhoven uit naar een 1-3-score.

Nijnsel - Bavel 2 1-1 (0-0).
Nienke Marijnissen scoorde na één uur spelen de 0-1. Deze treffer werd kort daarna teniet gedaan. Bavel bleef kansen creëren, maar deze werden niet benut.