Volledig scherm
© Pix4Profs/Peter Braakmann

DSE vrouwen op rand van veilige haven, Bavel 2 wint ‘knotsgek duel’

vrouwenvoetbalDSE leek zondagmiddag een uitstekende zet te maken richting lijfsbehoud in de hoofdklasse. De club heeft aan een punt voldoende om zich definitief te handhaven.

HOOFDKLASSE B
Buitenveldert 2 - DSE 0-3 (0-1).
,,Het was slecht van onze kant”, zag DSE-trainer Peter Baan. ,,Het leek wel of we stijf van de zenuwen stonden. In de tweede helft toonden we goed herstel en liepen we redelijk eenvoudig uit naar 0-3.”

Bavel - Trekvogels 4-1 (2-1).
,,Het begin was erg slordig, daarna trokken we de wedstrijd overtuigend naar ons toe”, aldus Bavel-trainer Mark van Gils.

EERSTE KLASSE D
Bavel 2 - Nijnsel/TVE Reclame 4-3 (0-1).
,,Een knotsgekke wedstrijd waarbij de scheidsrechter zeker niet meezat", oordeelde Bavel-trainer Rens Bogers. ,,Hij keurde een zuivere goal af en bovendien gaf hij Nijnsel ook nog eens een discutabele stafschop. Het leek bij een 1-3 tussenstand over, toch hebben we onze rug wederom gerecht. Anneletta Tielrooy maakte een hattrick. In de slotseconden viel de bevrijdende 4-3.”

FC Eindhoven AV 2 - OVV’67 3-0 (1-0).
,,De bekerfinale van 8 juni aanstaande moet de kers op de taart worden”, zei OVV’67-trainer Patrick van Biezen.

  1. Overzicht | Halsteren grijpt naast periodetitel, Cluzona dankt nacompetitieticket aan late goal Jacques Dekker
    video

    Overzicht | Halsteren grijpt naast periodeti­tel, Cluzona dankt nacompeti­tie­tic­ket aan late goal Jacques Dekker

    Halsteren kon zondag uitstekende zaken doen en de periodetitel pakken als het de topper won van koploper Unitas. Daarvoor was de hoofdklasser wel afhankelijk van nummer twee Juliana'31 dat een beduidend hoger doelsaldo heeft. Juliana'31 liep al snel uit naar een 4-1-voorsprong tegen EHC/Heuts, waarmee de kansen op de periodetitel voor Halsteren zijn vervlogen. Ook in de tweede klasse E, vierde klasse B en vijfde klasse A vielen beslissingen.