Volledig scherm
© Thinkstock

DSE verliest van koploper

VROUWENVOETBAL - Lang mocht DSE hopen op een goed resultaat tegen 't Zand, uiteindelijk gingen de Tilburgers er met de punten vandoor. Gilze kwam terug van een achterstand.

DSE - SC 't Zand 0-2 (0-0)
Koploper SC 't Zand begon sterk aan de wedstrijd, maar DSE kon de tussenstand lang op 0-0 houden. "In de eerste helft hadden we echt gestreden. Na 10 minuten konden we meevoetballen en kregen we ook kansen", zegt trainer Peter Baan. Na rust kwam de koploper snel op voorsprong en binnen tien minuten stond het 0-2 voor SC 't Zand.

Gilze - Charlois 1-1 (0-1)
Gilze kwam snel op achterstand door een vroege goal van Charlois. De thuisploeg herpakte zich, maar de vele kansen die ze in de eerste helft kregen, gingen er niet in.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.