Siemen Boomaerts (midden, rood-zwart shirt) wordt in zijn weg naar het doel van DSE ten val gebracht door verdediger Hidde Wiersma.
Volledig scherm
Siemen Boomaerts (midden, rood-zwart shirt) wordt in zijn weg naar het doel van DSE ten val gebracht door verdediger Hidde Wiersma. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

DSE knokt zich na rust terug tegen Zundert, Groen-Wit haalt uit tegen Sprundel

zondag 3aMet een 0-2 ruststand en een groot overwicht op het veld leek Zundert gistermiddag freewheelend op weg naar een eenvoudige zege bij een lamlendig DSE. Na rust kantelde het duel volledig en kwam de thuisclub op basis van inzet terug tot 2-2. Victoria’03 revancheerde in eigen huis na de 4-1-nederlaag bij Terneuzen, maar desondanks was trainer Danny Mathijssen niet tevreden.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Een blik in de toekomst naar 2030, waarin Duitsland niet meedoet aan een WK in Nederland vanwege aardbevingen
  PREMIUM
  Column

  Een blik in de toekomst naar 2030, waarin Duitsland niet meedoet aan een WK in Nederland vanwege aardbevin­gen

  Een blik in de toekomst. Het is gelukt! Na een felle strijd met het revolutionaire plan van het landentrio: Griekenland, Saudi-Arabië en Egypte kiezen de FIFA-landen tóch voor de Nederlandse bid. Voor het eerst in de geschiedenis gaat ons kleine kikkerlandje in 2030 het WK organiseren. De euforie is – aanvankelijk - groot. Maar naarmate het toernooi nadert wordt de feestvreugde danig getemperd.