Siemen Boomaerts (midden, rood-zwart shirt) wordt in zijn weg naar het doel van DSE ten val gebracht door verdediger Hidde Wiersma.
Volledig scherm
Siemen Boomaerts (midden, rood-zwart shirt) wordt in zijn weg naar het doel van DSE ten val gebracht door verdediger Hidde Wiersma. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

DSE knokt zich na rust terug tegen Zundert, Groen-Wit haalt uit tegen Sprundel

zondag 3aMet een 0-2 ruststand en een groot overwicht op het veld leek Zundert gistermiddag freewheelend op weg naar een eenvoudige zege bij een lamlendig DSE. Na rust kantelde het duel volledig en kwam de thuisclub op basis van inzet terug tot 2-2. Victoria’03 revancheerde in eigen huis na de 4-1-nederlaag bij Terneuzen, maar desondanks was trainer Danny Mathijssen niet tevreden.

  1. De Schutters stunt bij Molenschot, TPO-trainer hekelt mentaliteit van laatkomers
    zondag 5a

    De Schutters stunt bij Molenschot, TPO-trai­ner hekelt mentali­teit van laatkomers

    De Schutters stuntte op bezoek bij Molenschot door met 0-1 te winnen. Levente Papp zorgde met een doelpunt na een halfuur spelen voor de volle buit. Twee spelers van TPO kwamen te laat bij de wedstrijd en mochten daardoor op de bank beginnen. De vervangers konden niet voorkomen dat de ploeg met 1-4 verloor van SVG. OVV’67 won in een zinderende topper van TVC Breda waardoor Neerlandia’31 de koppositie overnam.