Bavel verloor ongelukkig van Witkampers. (archieffoto)
Volledig scherm
Bavel verloor ongelukkig van Witkampers. (archieffoto) © Pix4Profs/Peter Braakmann

DSE- en Bavel-vrouwen beginnen met een nederlaag, OVV'67 vergeet te winnen tegen Orion

vrouwenvoetbalUit bij Trekvogels in Nijmegen kregen de dames van DSE een behoorlijke tik. De thuisploeg won met 4-0, na een 1-0 ruststand. Bavel verloor het openingsduel in de Hoofdklasse B en in de eerste Klasse D deelde OVV ‘67 de punten met Orion.

HOOFDKLASSE B

Trekvogels-DSE 4-0 (1-0).
DSE-trainer Peter Baan gaf aan dat Trekvogels de betere ploeg was, maar dat de uitslag wat geflatteerd uitviel. “Na de 1-0 moet je wat doen, dan ga je iets hoger staan. Zij maakten daar goed gebruik van. Wanneer je voor de pot gaat hangen, win je hem ook niet,” aldus Baan.

Witkampers-Bavel 1-0 (0-0).
Mark van Gils zag zijn speelsters onrustig starten in Laren. “Te veel balverlies. In de tweede helft zag het er beter uit en waren we ook de betere ploeg. Door het warrige fluiten van de scheidsrechter raakten we wat gefrustreerd.”

EERSTE KLASSE D

OVV’67 - Orion 3-3 (3-1) 1-0 Wendy de Meulmeester, 2-0 Lisanne van Aalst, 2-1 Orion, 3-1 De Meulmeester, 3-2 en 3-3 Orion.
OVV'67-trainer Patrick van Biezen: “Op basis van de dikke kansen in de tweede helft hadden we de wedstrijd moeten pakken. We vergaten echter te scoren.”