Volledig scherm
© Tonny Presser/Pix4Profs

Dosko weet weer wat winnen is, dipje Halsteren

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Eindelijk, zo moet de gedachte zijn bij Dosko. De Bergenaren boekten thuis tegen RKAVV de tweede zege dit seizoen. Dankzij een late goal van Wesley van Zundert werd het 2-1. Streekgenoot Halsteren ging onderuit bij Blauw Geel'38.

Al na elf minuten kwam Dosko in eigen huis op achterstand. Het werd er niet gemakkelijker op toen Aimen Hadjaissa op slag van rust werd weggestuurd. Ook Barndon Richardson van RKAVV kreeg rood.

Een kwartier voor tijd maakte Dosko gelijk. Na een solo zorgde Sam van de Kreeke voor de 1-1. In de 83ste minuut was het Wesley van Zundert die de winnende goal maakte: 2-1.

Een broodnodige zege, aangezien concurrent Groene Ster ook won. Dosko blijft voorlaatste.

Halsteren
Streekgenoot Halsteren zit in een dip. De laatste competitiezege dateert alweer van 25 september. Ook op bezoek bij Blauw Geel'38 werd er niet gewonnen. De ploeg van Frans Vermeulen kreeg wel twee grote kansen, maar moest vervolgens aanzien hoe Blauw Geel'38 scoorde uit de eerste beste mogelijkheid: 1-0.

Die goal kwam Halsteren niet meer te boven. De ploeg staat achtste.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.