Volledig scherm
Dosko ging opnieuw onderuit in eigen huis. Ditmaal was Den Hoorn te sterk voor de club uit Bergen op Zoom. (archieffoto) © pix4profs/petervantrijen

Dosko hobbelt naar einde van competitie, Rood-Wit komt niet verder dan gelijkspel

zondag 1BDosko leed gistermiddag de inmiddels achtste nederlaag op rij tegen Den Hoorn. Rood-Wit sprokkelde weer een puntje bij Groeneweg, 1-1.

Groeneweg - Rood-Wit 1-1 (0-0) 0-1 Boy van Steen, 1-1 Mario van Dieren.
,,Heel matig, vooral de eerste helft was van bedenkelijk niveau,” vond Rood-Wit-trainer Jack Sweres. ,,In de tweede helft zetten we iets hoger druk, kwamen op 0-1 en wat kleine kansjes op meer maar uiteindelijk kwamen zij toch op gelijke hoogte.”

Dosko - Den Hoorn 0-2 (0-2) 0-1 Anthony Sintniklaas, 0-2 Den Hoorn.
Er lijkt maar geen einde te komen aan de Bergse serie nederlagen. ,,Erg vervelend voor club, spelers en trainer, ook in die volgorde”, stelde Dosko-trainer Mart van Bree. De coach zag zich wederom genoodzaakt de nodige personele aanpassingen te doen maar toch deed Dosko goed mee. ,,De beste kansen waren aanvankelijk voor ons, maar door twee treffers vlak voor rust was het meteen gespeeld.”

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.