Volledig scherm
Man of the Match Mathew Amoah in actie voor Halsteren. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Dosko gaat kopje onder, Amoah bezorgt Halsteren punt

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Dosko is er niet in geslaagd uit de negatieve spiraal te geraken. IFC kwam op bezoek op Meilust en nam de drie punten mee: 1-2.

Op slag van rust kwam Dosko op achterstand. Maar dat deerde de ploeg van Peter Sweres niet. Meteen na rust kwamen de Bergenaren op gelijke hoogte. Uit een vrije trap van Paolo Fortunati viel de 1-1.

De voorsprong hield niet lang stand, want na een foutje bij Dosko werd het in de 55ste minuut 1-2. Met was wissels probeerde Sweres de boel om te gooien, maar dat mocht niet baten: 1-2 werd de eindstand. Dosko staat voorlaatste.

Halsteren
Ook buurman Halsteren wist de drie punten niet mee te nemen. Halsteren ging op bezoek bij EHC, dat ergens in het rechter rijtje bivakkeerde. Al na 18 minuten kwamen de geel-zwarten op voorsprong. Jorn Hopmans rondde een fraaie aanval af.

In tijdsbestek van twee minuten draaide EHC de wedstrijd om: 2-1. Een kwartier voor tijd kreeg Halsteren een strafschop en die zette Matthew Amoah om in de gelijkmaker. Door de remise zakt Halsteren terug naar plek 7.

Volledig scherm
Paolo Fortunati onderschept de bal van zijn directe tegenstander Milton Roemeratoe. © Chris van Klinken / het fotoburo