Volledig scherm
Rémon Koenen in actie voor Dongen. © Pix4Profs / Joris Knapen

Dongens clubicoon Rémon Koenen maakt overstap naar Achilles Veen

AMATEURVOETBALAchilles Veen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rémon Koenen. De 30-jarige aanvaller komt over van Dongen, waar hij zijn hele carrière speelde.

Met Dongen eindigde de routinier afgelopen seizoen in de middenmoot van de derde divisie. Volgend seizoen zal er een vrijwel compleet nieuw team staan, bij Dongen is op dit moment een heuse leegloop gaande. Giovanni Henskens, Mitchell van der Stappen en clubtopscorer Thomas Schilders spelen volgend seizoen in België. Ook Glenn Kools (Halsteren), Daan Poelmans (Oosterhout), Tom Kolkert (Oosterhout) en Marouan Moukouh (Dosko) zoeken hun heil ergens anders. Trainer Ruud Kaiser werd ontslagen.

Zaterdag hoofdklasser Achilles Veen trok al meerdere spelers aan. Diego Meerveld, Kevin van Kempen en Vincent van Hoof komen over van OJC Rosmalen. Teun Sebregts is overgenomen van UNA, Wesley Hereijgers komt over van Kozakken Boys. 

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.