Volledig scherm

Dongen wil geen betaalde contractspelers

DONGEN - Dongen heeft met meer dan twintig clubs uit de tweede en derde divisie de KNVB om meer tijd gevraagd in de discussie over de licentievoorwaarden.

De licentiecommissie dreigt clubs die voor 13 januari niet drie spelers onder contract hebben met puntenaftrek te bestraffen. Clubs hebben gevraagd om de deadline te verschuiven naar 1 februari, waardoor er meer tijd is om de kwestie te bespreken.

Nu moeten clubs uit de derde divisie over drie contractspelers (minimaal twaalf uur per week, tegen minimumloon) beschikken. Volgend jaar zijn dat zes contractspelers. Dongen zegt op de website niet aan die eis te willen en kunnen voldoen.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.