Dongen heeft een groot deel van de selectie weten te strikken voor het volgende seizoen.
Volledig scherm
Dongen heeft een groot deel van de selectie weten te strikken voor het volgende seizoen. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Dongen verlengt met groot deel van selectie: ‘We kunnen verder bouwen’

Dongen heeft met het oog op volgend seizoen een groot deel van de selectie langer aan zich weten te binden. De derdevisionist wil met de huidige kern, die tot dusverre puik presteert in de competitie, verder bouwen.

Nadat eerder al bekend werd dat trainer Osman Erbas en zijn assistant Özcan Özkaya langer bij Dongen blijven, zijn het nu dus de spelers die hun jawoord hebben gegeven. Het overgrote deel van de huidige selectie is er ook na de zomer bij. Enkel de namen van Jawad Bellahsan (kwam over van FC Lienden), Roshendley Saez en Robin de Man ontbreken op de lijst van de Kanaries.

Verheugd

,,Voetballen doe je met je hart en doe je samen en dat past binnen de identiteit die vv Dongen wil uitstralen vanuit de club. Dat is de reden dat we zeer verheugd zijn te melden dat we zeker zijn dat we ook volgende jaar de volgende jongens weer op het hoogste niveau terugzien tussen de lijnen op sportpark De Biezen,”, zegt John Paul Verkooijen, voorzitter van de derdedivisionist. Volgens de club kan Dongen met de toezeggingen verder bouwen aan de fundering die door Osman Erbas is gelegd.

Van de huidige selectiespelers hebben de volgende namen toegezegd ook volgend seizoen in het geel-blauw te spelen: Jan Gerrits jr., Mohamed Mansaray, Luuk Hultermans, Wessel Sprangers, Mart van Bree, Nassim Asrih, Thom Avontuur, Anouar Moukouh, Tom Wijkmans, Oguzhan Kacanci, Jur Heijstee, Gijs Timmermans, Dilaver Solak, Ridouan Kasrioui en Robert Roosen.

Dongen staat momenteel op de zesde plaats in de derde divisie zondag, maar de ploeg heeft nog twee duels tegoed op een groot deel van de concurrentie.

  1. Gehandhaafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan
    PREMIUM
    column

    Gehand­haafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan

    ‘Verscherpte coronamaatregelen: voetbalseizoen voor amateurs voorbij’, kopt deze krant afgelopen maandagavond op de eigen website. Ietwat voorbarig zo lijkt het. Want, de KNVB zélf is in deze minder stellig: de bond brengt naar buiten dat de clubs inderdaad tot 6 april op slot blijven, maar er wel degelijk ook voor de amateurs een scenario denkbaar is dat de competitie hervat wordt.