Volledig scherm
Fatih Kamaci © Jeroen de Jong/PVE

Dongen raakt Fatih Kamaci kwijt aan FC Oss

AMATEURVOETBAL - Hoofdklasser Dongen moet het komend seizoen stellen zonder Fatih Kamaci (25). De middenvelder liep sinds enige tijd stage bij eerstedivisionist FC Oss en kreeg daar vandaag een contract aangeboden. Kamaci greep de kans om zijn al lang gekoesterde profdroom alsnog waar te maken met beide handen aan.

Kamaci groeide op in Waalwijk en doorliep de jeugdopleiding bij RKC, maar die club achtte hem in 2009 niet goed genoeg voor de eredivisie. Later speelde Kamaci op proef bij RBC, Willem II, FC Den Bosch en Helmond Sport, maar daar kwam het nooit tot een verbintenis. De afgelopen vijf seizoenen was Kamaci van grote waarde voor Dongen, waarmee hij de laatste vier jaar in de hoofdklasse speelde.

FC Oss-directeur Peter Bijvelds is blij met het vastleggen van Kamaci. "Het past bij onze ambitie om topamateurs uit Brabant een goed podium te bieden", aldus Bijvelds.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement