Volledig scherm
Coach Osman Erbas van Dongen © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Dongen op 25 september in actie in laatste voorronde KNVB-beker

De KNVB heeft het programma voor de tweede en laatste kwalificatieronde van de KNVB-beker bekend gemaakt. Dongen komt op woensdag 25 september in actie en trapt in eigen huis om 20.00 uur af.

Bij de loting werd het Dongen van Osman Erbas gekoppeld aan Excelsior’31 uit Rijssen, Overijssel. Die ploeg komt net als Dongen uit in de derde divisie, maar dan in de zaterdagafdeling. Net als Dongen won Excelsior’31 één van de eerste twee wedstrijden. 

De winnaar van het treffen in de laatste voorronde gaat het hoofdtoernooi in en speelt in de eerste ronde tegen FC Utrecht. Een datum voor dat duel is nog niet bekend: die wedstrijden worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober. 

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.