Volledig scherm
Dongen-spits Remon Koenen maakt de 2-0. © Edwin Wiekens / Pix4Profs

Dongen na rust voorbij Magreb'90

ZONDAG DERDE DIVISIE - Dongen heeft aan het thuisduel met Magreb'90 drie punten overgehouden. In de tweede helft liep Dongen uit naar 2-0.

Nadat Dongen vorige week koploper De Dijk op een remise hield en midweeks het Go Ahead Eagles moeilijk maakte, was nu Magreb'90 de tegenstander. In een eerste helft zonder veel hoogtepunten werd niet gescoord.

Het duel bleef ook lang in evenwicht, na rust. Maar wie anders dan clubtopscorer Remon Koenen zorgde voor de Dongense voorsprong. In de 70ste minuut maakte hij de eerste treffer van de middag. Zijn zevende goal dit seizoen.

Lang leek het daarbij te blijven en kon Magreb'90 dus hopen op een puntje, maar in de slotfase zorgde Glenn Kools voor de verlossing. In de slotminuut maakte hij de 2-0, waardoor de zege over de streep getrokken werd.

Dongen komt door de zege op 11 punten en komt zodoende terecht op de 7de plek.

Dongen-Magreb '90 2-0 (0-0) - 70. Remon Koenen 1-0, 90. + 4. Glenn Kools 2-0

  1. De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Ramon Krijnen, speler van Dosko, bezit nog steeds de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week is de beurt aan de eerste trainer die deelneemt aan de reeks: Ger Musters (Zundert).