Volledig scherm
Stockfoto voetbal

Dongen klimt na tweede zege op rij

ZONDAG DERDE DIVISIE - Het gepromoveerde Dongen vindt zich inmiddels terug in de topvijf. De ploeg van Ron Timmers won immers voor de tweede keer op rij. Nu was Juliana'31 het slachtoffer: 1-3.

Een knappe zege, aangezien Juliana'31 thuis al sinds 7 december 2014 niet meer verloren had.

Al na twee minuten kwam Juliana op voorsprong door een goal van Wouter op den Camp. Een domper voor Dongen. Maar de ploeg van Timmers, die vorige week van Magreb'90 won, sloeg na de rust terug. Tom Kolkert zorgde voor de gelijkmaker.

Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar Rik Schouw zorgde met een schitterende vrije trap voor een Dongense voorsprong. Het doelpunt viel twee minuten voor tijd en Juliana was geslagen. Kolkert zorgde in blessuretijd voor de genadeklap: 1-3.

Juliana'31 - Dongen 1-3 (1-0) - 1-0 Wouter op den Camp, 1-1 Tom Kolkert, 1-2 Rik Schouw, 1-3 Kolkert.

  1. Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys
    ZATERDAG 4B

    Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys

    Door een 2-0 zege op Vrederust handhaaft Smerdiek zich tussen de topploegen in de vierde klasse B. De formatie van Bram Kot staat op de derde plaats met slechts een punt achterstand op de koplopers Halsteren en DwO ’15. Vosmeer won met 2-3 van Hansweertse Boys. Het was de eerste seizoenzege van de ploeg van Bram Kot die hierdoor afstand neemt van de laatste plaats. Stavenisse verloor met 4-2 van Cadzand en is nu hekkensluiter.