Dosko heeft de poulefase overleefd. Hier in het rood-geel op archiefbeeld.
Volledig scherm
Dosko heeft de poulefase overleefd. Hier in het rood-geel op archiefbeeld. © Pix4Profs/Iman Fase

Deze West-Brabantse amateurclubs hebben de poulefase van de districtsbeker overleefd

Het amateurvoetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Komend weekend gaan alle competities van start, de afgelopen weken stonden in het teken van de districtsbeker. Inmiddels is bekend welke ploegen de poulefase overleefd hebben.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Victoria'03 schudt nare gevoel openingswedstrijd van zich af: ‘Met vlagen echt goed spel’
  Tweede klasse C

  Victoria'03 schudt nare gevoel openings­wed­strijd van zich af: ‘Met vlagen echt goed spel’

  In de tweede klasse C herstelde Victoria'03 zich na het pak slaag van vorige week door Virtus met 3-1 te kloppen. Gastel kwam na een 0-3 achterstand nog goed terug tegen VFC, maar verloor met 2-3. Roosendaal bleef lange tijd goed overeind bij de studenten van Antibarbari. Een door scheidsrechter Francisca makkelijk gegeven tweede gele kaart voor Jesper de Wit gaf de thuisclub de nodige ondersteuning om de 2-1 tussenstand verder uit te bouwen naar 4-1.