DEVO (gele shirts) komt volgend seizoen, als de indeling het toelaat, Rimboe (groen-wit) weer tegen in de vierde klasse. Beide clubs promoveerden middels een promotieverzoek.
Volledig scherm
DEVO (gele shirts) komt volgend seizoen, als de indeling het toelaat, Rimboe (groen-wit) weer tegen in de vierde klasse. Beide clubs promoveerden middels een promotieverzoek. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

DEVO promoveert na drieënhalve maand alsnog naar vierde klasse: ‘Platte kar blijft binnen’

Drieënhalve maand na het laatste fluitsignaal is ex-vijfdeklasser DEVO alsnog gepromoveerd. Door verschuivingen in de hogere klassen mag de ploeg uit Bosschenhoofd het volgend seizoen na drie jaar weer proberen in de vierde klasse.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.