Volledig scherm
Lage Zwaluwe : donderdag 21 september 2017 Vincent de Klekr , trainner vv Zwaluwe foto : Gerard van Offeren © Pix4Profs/Gerard van Offeren

De Klerk verlengt bij Zwaluwe

trainerscarrouselVincent de Klerk staat ook volgend seizoen voor de groep bij Zwaluwe, zo liet hij zelf weten na de remise bij Den Bommel van afgelopen weekend.

De Klerk is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdag tweedeklasser. Hij volgde Jack Beusenberg op, die momenteel bij Seolto aan het roer staat.

Het dit seizoen gepromoveerde Zwaluwe is verrassend goed bezig in zaterdag 2E; de ploeg uit Lage Zwaluwe bezet de vijfde plaats na negen duels.

Meer trainersnieuws is hier te vinden. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Boy van Steen laatste Mohikaan van Rood-Wit: ‘Sfeer in de kleedkamer zal anders worden’
    PREMIUM

    Boy van Steen laatste Mohikaan van Rood-Wit: ‘Sfeer in de kleedkamer zal anders worden’

    Langzaam valt een succeslichting, als gevolg van de meedogenloze leeftijdsgroei, bij Rood-Wit uit elkaar. Na ruim een decennium is er nog slechts één oorspronkelijke draagmuur dat het imposante, opgebouwde amateurvoetbalfort overeind houdt. Sterkhouder Boy van Steen (29) zag zijn leeftijdsgenoten en vrienden langzaam de selectie verlaten, maar is zelf nog helemaal niet klaar bij de eersteklasser.