Kozakken Boys-doelman Ricardo Kieboom, die hier wel redding brengt, ging niet vrijuit bij de 1-0 van Excelsior Maassluis.
Volledig scherm
PREMIUM
Kozakken Boys-doelman Ricardo Kieboom, die hier wel redding brengt, ging niet vrijuit bij de 1-0 van Excelsior Maassluis. © Pro Shots / Erich Snijder

Crisis bij Kozakken Boys na wéér een nederlaag: ‘Als men andere beslissingen denkt te moeten nemen, dan moet men dat doen’

Het is crisis bij Kozakken Boys. De Werkendammers, die toch de top 5 als doel hadden, wonnen pas twee van de negen wedstrijden. Na de 2-0 nederlaag bij Excelsior Maassluis staan de ‘boys’ zestiende in de Jack’s League.

 1. Heel Gilze hunkert naar tweede klasse: ‘Promotie zou het dorp in vuur en vlam zetten’
  PREMIUM

  Heel Gilze hunkert naar tweede klasse: ‘Promotie zou het dorp in vuur en vlam zetten’

  Wanneer...? Wanneer maakt v.v. Gilze eindelijk de stap naar de tweede klasse? Al jaren doet de club moedige pogingen om promotie naar een hoger niveau af te dwingen. Hoewel Gilze zich vrijwel altijd in de top van de derde klasse nestelt, wilde het nog niet lukken. Maar opgeven staat niet in het woordenboek, zeker niet bij aanvoerder Tom van Gestel (22). ,,We mogen best hardop uitspreken dat we weer vol voor promotie gaan.”
 2. De Schutters stunt bij Molenschot, TPO-trainer hekelt mentaliteit van laatkomers
  zondag 5a

  De Schutters stunt bij Molenschot, TPO-trai­ner hekelt mentali­teit van laatkomers

  De Schutters stuntte op bezoek bij Molenschot door met 0-1 te winnen. Levente Papp zorgde met een doelpunt na een halfuur spelen voor de volle buit. Twee spelers van TPO kwamen te laat bij de wedstrijd en mochten daardoor op de bank beginnen. De vervangers konden niet voorkomen dat de ploeg met 1-4 verloor van SVG. OVV’67 won in een zinderende topper van TVC Breda waardoor Neerlandia’31 de koppositie overnam.