Victoria’03 tegen Hoeven
Volledig scherm
Victoria’03 tegen Hoeven © Pix4Profs/Peter Braakmann

Competitie-indeling amateurvoetbal voor 2022-2023 bekend

Alle voetballiefhebbers kunnen hun blik op het nieuwe seizoen richten. Nadat de stofwolken van de promotie-degradatiewedstrijden opgetrokken zijn, is de KNVB aan de slag gegaan om de nieuwe competitie-indeling te maken.

 1. Doek valt voor ‘dapper’ Sprundel, Rimboe houdt promotiedroom springlevend
  Nacompetitie derde/vierde klasse

  Doek valt voor ‘dapper’ Sprundel, Rimboe houdt promotie­droom springle­vend

  Sprundel mag zich op gaan maken voor een verblijf in de vierde klasse. Door een 1-4-nederlaag tegen het Waalwijkse RWB, degradeerde de ploeg van trainer Patrick Arnouts. Achtmaal hoopte op promotie via de nacompetitie, maar verslikte zich in Breskens. De promotiedroom van Rimboe is nog wel springlevend, nadat er na strafschoppen werd gewonnen van Sluis. De spelers van WDS'19 mogen op vakantie, na een veegpartij tegen Jong Brabant.
 2. Oude tijden herleven op nieuwe kunstgrasmat van RBC: ‘Dit is nog altijd een stadion met de allure van een profclub’
  PREMIUM
  nieuw elan

  Oude tijden herleven op nieuwe kunstgras­mat van RBC: ‘Dit is nog altijd een stadion met de allure van een profclub’

  Robert Maaskant en Rob Penders stonden woensdagavond in een oefenwedstrijd weer eens tegenover elkaar in het stadion van inmiddels tweedeklasser RBC. De ingebruikname van de nieuwe kunstgrasmat in het Atik Stadion werd er zo één vol symboliek en nostalgie. En wat het oefenduel betreft: coach Penders versloeg met FC Eindhoven zijn voormalige baas met 6-0.